Startsida / Paket / Bilstolspaket / Maxi-Cosi Pebble Pro i-size + Pearl Pro 2 + isofixbas
Maxi-Cosi Pebble Pro i-size + Pearl Pro 2 + isofixbas
Maxi-Cosi Pebble Pro i-size + Pearl Pro 2 + isofixbas

Produktinformation

Här får du Maxi-Cosi Pebble Pro babyskydd tillsammans med Pearl Pro 2 bakåtvänd bilbarnstol och Familyfix3 isofixbas.

Babyskydd:
Maxi-Cosi Pebble Pro är godkänd enligt nya säkerhetsstandarden i-Size. Maxi-Cosi Pebble Pro är ett babyskydd för barn mellan 0 - ca 12 månader (max 12 kg).

Pebble Pro har ett nest som erbjuder ditt barn komfort och extra säkerhet i form av ett inbyggt sidokrocksskydd och har en formbar, kraftabsorberande kärna istället för en frigolitkärna. Pebble Pro har också en nackkudde som kan användas även sedan barnet växt ur nestet. Pebble Pro väger endast 4,55 kg och fungerar tillsammans med de flesta barnvagnar på marknaden. Babyskyddet kan monteras med bilens säkerhetsbälte (trepunktsbälte) eller med basen FamilyFix One/Familyfix3. Mjuka knappar håller selen åt sidan när du sätter i barnet.

Axelremmarna kan justeras i flera olika höjdlägen med ett enkelt handgrepp på baksidan av babyskyddet. Inbyggt solskydd är integrerat i babyskyddet som enkelt fälls ut eller viks undan vid behov. Sätets djup kan anpassas efter babyn i takt med att den växer. Gungfunktion när den står på golvet. Bärhandtaget går att justera i tre olika lägen. Pebble Pro är godkänd att använda på flygplan.

Rekommenderad ålder: från nyfödd till ca 12 månader 
Godkänd enligt R129 
Vikt: 4,55 kg 
Färg: essential black

Bilbarnstol:
Maxi-Cosi Pearl Pro2 är en bakåtvänd bilstol för barn från ca 9 kg till 18,5 kg och som fästs i bilen tillsammans med isofixbasen Familyfix3. Pearl Pro2 är både plusgodkänd och godkänd enligt senaste säkerhetsstandarden i-Size.

Pearl Pro2 har fyra olika lutningslägen som går att ställa in även efter att bilstolen klickats i basen, vilket ger Maxi-Cosi Pearl Pro2 ett säkert och praktiskt sätt att transportera ditt barn. Pearl Pro2 har en mycket kompakt design som passar de allra flesta bilar. Lätt att fästa i bilen med FamilyFix3-basen, som har ljus- och ljudbekräftelse av korrekt isättning. Justerbar sele och kraftigt huvudstöd som följer med upp i höjd när du med ett enhandsgrepp justerar stolen på höjden, vilket gör att Pearl Pro2 växer med ditt barn. Pearl Pro2 har ett innovativt bältessytem där bältet poppar upp och låset faller framåt (dvs inte ramlar in under rumpan) vilket gör det lätt att sätta in barnet. Medföljer en tjock vadderad komfortdyna som ger ditt barn extra komfort under åkturen. Dynan är  vändbar med luftigt och svalt meshtyg på ena sidan för varma dagar.

Rekommenderas för barn från ca 9 månader till ca 4 år (9-18,5 kg).
Godkänd enligt den senaste europeiska säkerhetsstandarden UN R129 för barn upp till 105 cm.

Färg: authentic black

Isofixbas till bilen:
Maxi-Cosi Familyfix3 bilbas monteras i bilen med hjälp av isofix. Kompatibel med Maxi-Cosi Coral, Pebble Pro, Pebble Plus, Rock och Pearl Pro2 så kan alltså användas för bakåtvänt åkande från barnets födsel upp till ca 4 års ålder. Godkänd enligt senaste säkerhetsstandarden iSize.

Installeras i bilen med hjälp av isofix och inbyggt stödben. Korrekt eller inkorrekt installation av basen och av tillhörande babyskydd alternativt bilbarnstol syns och signaleras direkt på basen med hjälp av både ljus- och ljudindikator. Mycket användarvänlig.

Denna bas är inte kompatibel med Maxi-Cosi Pebble.

 



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy