Startsida / Paket / Bilstolspaket / Thule Maple babyskydd + Alfi isofixbas
Thule Maple babyskydd + Alfi isofixbasThule Maple babyskydd + Alfi isofixbasThule Maple babyskydd + Alfi isofixbas
Thule Maple babyskydd + Alfi isofixbas

Produktinformation

Som alltid står Thule för innovation och användarvänlighet och deras nya bilbarnstolar är inget undantag.
Här får du Thule Maple babyskydd tillsammans med Alfi isofixbas. Välj fritt vilken färg ni önskar på babyskyddet.

Babyskydd:

Maple babyskydd används från födsel upp till ca 15 månader (max 13 kg). Godkänt enligt senaste säkerhetsstandarden R129 (i-Size). Babyskyddet är roterbart när det används tillsammans med Thule Alfi isofixbas. Går även att bälta med bilens eget säkerhetsbälte om man skulle åka i en bil utan isofix. EasyDock teknologi som innebär att du kan komma från vilken vinkel som helst, babyskyddet kommer låsa fast i basen utan svårigheter!

När babyskyddet används som travelsystem tillsammans med barnvagn går det enkelt att luta ner till fullt liggläge. Babyskyddet har samma universala infästning som Maxi-Cosi.

Den fristående vattenavvisande suffletten med UPF50+ går enkelt att dra fram när det behövs. Spädbarnsinlägg för de riktigt små bebisarna ingår, detta kan sedan tas ur när barnet växer.

Tyger i allra högsta kvalité!

Vikt: 5,4 kg
Mått: 70 x 45 x 47 cm
Maxvikt: 13 kg

Isofixbas till bilen:

En isofixbas som ger en snabb och smidig installation tack vare AcuTight teknologin där isofixarmarna kommer ut och ansluts till isofixfästena och sedan pumpar man in basen med hjälp av ett handtag. När denna klickar till är basen tillräckligt hårt fastsatt i bilsätet!

Förutom den enkla installationen har Alfi isofixbas en helt annan typ av dockning. Den roterbara plattan i mitten av basen gör det väldigt enkelt att bara sätta dit babyskyddet Maple eller bilbarnstolen Elm. Oavsett vilken vinkel du än kommer ifrån så kommer bilbarnstolen att låsa fast sig utan några som helst svårigheter. Du kan alltså använda samma isofixbas till babyskyddet Maple som till nästa bilbarnstol Elm. Enkel rotation med bara en hand gör det enklare att sätta i och ta ur barnet ut bilen.

Alfi isofixbas indikerar när allting sitter rätt med både ljud och en lysande display.

Isofixbasen är utvecklad i Sverige och producerad i Europa.

Vikt: 7,4 kg



Copyright © 2009-2024 Baby V | E-post: kundservice@babyv.se
Standardvy | Byt till Mobil vy